U današnjem užurbanom svijetu, briga o našim starijim i nemoćnim članovima obitelji postaje sve važnija. Upravo zato smo ovdje da vam pružimo visoku kvalitetu skrbi u ugodnoj obiteljskoj atmosferi.

Naša ustanova nudi širok spektar medicinskih usluga i pažljivu njegu koja će zadovoljiti sve potrebe vaših bližnjih. No, ono što nas čini posebnima je naša predanost čistoći i njezi naših klijenata. Smatramo da čistoća igra ključnu ulogu u stvaranju ugodnog i zdravog okruženja za naše korisnike.

Jedan od najvažnijih aspekata našeg programa skrbi je smještaj. Imamo mogućnost ponuditi vam jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Svi naši prostori su prostrani, udobni i prilagođeni potrebama naših starijih i nemoćnih korisnika.

Jednokrevetna soba

Naša jednokrevetna soba je idealna za one koji vole privatnost i žele imati vlastiti prostor. Ova soba pruža udobnost i mir, te omogućuje korisniku da se osjeća kao kod kuće. Svaka soba je opremljena udobnim krevetom, stolom, stolicom i garderobnim ormarom. Također imate pristup privatnoj kupaonici s tušem. Nudimo vam mogućnost personalizacije sobe prema vašim željama i potrebama.

Dvokrevetna soba

Za one koji se osjećaju udobnije dijeleći sobu s drugom osobom, imamo dvokrevetnu sobu. Ova soba je prostrana i ima dva udobna kreveta tako da svaki korisnik ima dovoljno prostora. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu s tušem, stol i stolice te garderobni ormar.

Trokrevetna soba

Za obitelji koje žele biti zajedno i provoditi vrijeme s bližnjima, imamo trokrevetnu sobu. Ova soba je idealna za parove ili obitelji s jednim djetetom. Soba je prostrana i sadrži tri udobna kreveta, garderobni ormar, stol i stolice. Kupaonica s tušem je također dio svake sobe.

Naš cilj je pružiti visoku kvalitetu skrbi za starije i nemoćne, ali isto tako želimo da se naši korisnici osjećaju kao kod kuće. Stoga smo uložili mnogo truda u uređenje i opremanje naših prostora kako bi pružili ugodno okruženje.

Ako tražite pouzdanu i kvalitetnu skrb za vaše starije i nemoćne članove obitelji, obratite nam se s povjerenjem. Naš tim stručnjaka posvećen je pružanju najbolje moguće skrbi i pažnje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)