Dobrodošli u našu ugodnu obiteljsku atmosferu, gdje se posebno brinemo o starijim i nemoćnim osobama pružajući im visoku kvalitetu skrbi. Uz medicinske usluge i njegu, veliku pažnju posvećujemo i čistoći te njezi naših klijenata.

Naše usluge uključuju smještaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaka soba je pažljivo uređena kako bi našim korisnicima pružila osjećaj udobnosti i doma. Nudimo prostor koji je prilagođen njihovim potrebama, s udobnim krevetima, prostorom za osobne stvari i prikladnim sanitarnim prostorima.

Uz udoban smještaj, naša stručna medicinska ekipa brine se o zdravlju i dobrobiti naših korisnika. Redovito pratimo njihovo zdravstveno stanje i pružamo im potrebnu medicinsku skrb. Naš tim se sastoji od iskusnih medicinskih sestara i liječnika koji su uvijek dostupni i spremni odgovoriti na sve potrebe i zahtjeve.

Naša usluga također uključuje i prehranu prilagođenu prehrambenim potrebama naših korisnika. Naša kuhinja priprema raznovrsne i ukusne obroke koji su prilagođeni prehrambenim potrebama starijih osoba. Također vodimo računa o posebnim prehrambenim zahtjevima i alergijama naših korisnika kako bi im osigurali zdravu i uravnoteženu prehranu.

Osim fizičke skrbi, važno nam je i mentalno zdravlje naših korisnika. Stoga organiziramo razne aktivnosti i društvene događaje kako bi im pružili priliku za socijalizaciju i uživanje. Također surađujemo s terapeutima i stručnjacima za mentalno zdravlje kako bismo pružili podršku našim korisnicima u očuvanju njihove mentalne dobrobiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)