Dragi naši klijenti, ugodna obiteljska atmosfera i visoka kvaliteta skrbi za starije i nemoćne osobe naša su najveća prednost. Svjesni smo koliko je bitno osigurati pravilnu njegu i podršku našim korisnicima, stoga se trudimo pružiti sve potrebne medicinske usluge, ali i posebnu pažnju posvetiti čistoći i njezi.

U našoj ponudi imamo različite opcije smještaja kako bismo udovoljili različitim potrebama naših klijenata. Možete odabrati jednokrevetnu, dvokrevetnu ili trokrevetnu sobu, ovisno o vašim preferencijama i mogućnostima. Sve sobe su prostrane, udobne i opremljene svim potrebnim sadržajima kako biste se osjećali kao kod kuće.

Naš stručni tim medicinskog osoblja brine se o zdravlju i dobrobiti naših korisnika. Redovito provodimo medicinske preglede, pratimo terapiju te pružamo svu potrebnu pomoć u svakodnevnim aktivnostima. Vaše zdravlje nam je na prvom mjestu, stoga smo uvijek dostupni za savjete i podršku.

Posebnu pažnju posvećujemo čistoći prostora i higijeni. Naš tim vodi brigu o održavanju čistoće soba, zajedničkih prostora i sanitarnih čvorova. Redovito dezinficiramo sve površine kako bismo osigurali sigurno okruženje za sve naše klijente.

Znamo koliko je važno osigurati osjećaj sigurnosti i udobnosti u ovim godinama života. Stoga se trudimo stvoriti toplu i ugodnu atmosferu u našem domu. Organiziramo različite aktivnosti i društvene događaje kako bismo potaknuli druženje među korisnicima. Vjerujemo da je socijalna interakcija ključna za očuvanje mentalnog i emocionalnog zdravlja.

Ako tražite visoku kvalitetu skrbi za starije i nemoćne osobe, slobodno nas kontaktirajte i dogovorite posjet našem domu. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju za sve informacije i pitanja. Vaše dobrobiti nam je prioritet i radujemo se što ćemo vam pružiti podršku i njegu koju zaslužujete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)